Werkwijze

Neem contact op voor een afspraak. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

De afspraak kan bij u thuis plaatsvinden of via videobellen. In dit gesprek zullen wij uw wensen, stijl en budget bespreken zodat we alle gegevens hebben om een passsend 3d-ontwerp te maken.

Met het 3d-ontwerp krijgt u een goed beeld hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

U ontvangt uw 3d-ontwerp per mail. We hebben telefonisch contact over het ontwerp en of er nog eventuele wijzigingen zijn. Deze wijzigingen zullen eenmalig aangepast worden waarna u een nieuw 3d-ontwerp ontvangt.

U kunt ervoor kiezen om aan de hand van het 3d-ontwerp en berekening van de tegels zelf uw sanitair en tegels te bestellen (pakket 1).

Wij bieden u ook de mogelijkheid om deze zorg voor u uit handen te nemen (pakket 2). Deze mogelijkheid biedt naast het gemak nog een aantal voordelen. Door goede contacten met leveranciers kunnen wij u voor scherpe prijzen kwaliteitsproducten leveren.

Voor de tegels hebben we een samenwerking met Tegelexpert op Urk waar de tegels zijn te bezichtigen in de showroom. Daarnaast kan onze vaste meubelmaker van Böhmer Project zorgen voor specifieke wensen en praktische oplossingen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor sanitair en tegels.

De installatie kunt u laten uitvoeren door uw eigen vertrouwde installateur.

Mocht u geen vakman in uw omgeving kennen dan kunnen wij er één aanbevelen waarmee u zelf contact op kunt nemen m.b.t. de installatie.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op