Werkwijze

Leuk, we gaan kennismaken! De afspraak kan bij jouw thuis plaatsvinden of via een videocall. Afhankelijk van het gekozen pakket. Dit gesprek staat in het teken van het bespreken van de wensen, de stijl en het budget. Op die manier kunnen wij vervolgens een passend ontwerp maken.

Voor de afspraak vragen we je om de afmetingen en de huidige indeling (indien van toepassing bij renovatie) aan ons door te geven.Daarnaast horen we graag wat jouw stijl en smaak is. Met deze informatie kunnen wij alvast een globaal ontwerp maken.

Nadat we alle nodige informatie bij jou hebben opgehaald, gaan wij aan het werk. Wij gaan aan de slag met het ontwerp van jouw droombadkamer. Dit ontwerp ontvang je per mail. Vervolgens hebben we telefonisch contact over het het ontwerp en heb jij de mogelijkheid om feedback te geven (afhankelijk van het gekozen pakket). Deze feedback zullen wij doorvoeren, waarbij we met een nieuw ontwerp bij jou terugkomen.

Bestellen maar! Wij bieden de mogelijkheid om jou compleet te ontzorgen in het bestellen van alle tegels en het sanitair. Een groot voordeel hiervan is dat we goede contacten hebben met leveranciers en op die manier voor scherpe prijzen kwaliteitsproducten kunnen laten leveren. En het allermooiste is: bij pakketoptie medium en premium krijg je 199 euro korting op de aanschafwaarde van het voorgestelde sanitair.

Voor tegels en sanitair hebben wij samenwerkingen met meerdere onafhankelijke leveranciers. Daarnaast kan onze vaste meubelmaker van Böhmer Project zorgen voor op maat gemaakte oplossingen. Hiervoor kun je een vrijblijvend offerte voor zowel sanitair als tegels verwachten.
  

Nu jouw droombadkamer is uitgedacht, kunnen we overgaan op realisatie. De installatie kun je laten uitvoeren door jouw eigen vertrouwde installateur. Mocht je geen vakman in jouw omgeving kennen, dan kunnen wij, afhankelijk van jouw regio, er een aanbevelen.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op