Grijze Accenten Badkamer

Soort pakket: premium

Modernisatie badkamer

Monique en Anton hebben een huis gekocht waarvan de badkamer gedateerd was. Hoog tijd om te moderniseren. Middels een online kennismaking & daarbij het inventariseren van alle wensen, zijn we gestart met een 3d-ontwerp. Helemaal ontworpen naar de wensen en kleurkeuzes van Monique en Anton.

Na het ontwerp zijn er verschillende staaltjes van tegels en meubelfronten naar Monique en Anton gestuurd. Op die manier konden ze gemakkelijk zelf een keuze maken, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Een douchebad met draaibare badwand

Ondanks een wat kleinere badkamer, wilden Monique en Anton toch heel graag een bad. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een douchebad. Met een draaibare badwand is er ruimte om gemakkelijk in het bad te stappen. Een zo optimale mogelijke oplossing, passend bij de wensen en mogelijkheden van de badkamer.

De indeling van de badkamer is nagenoeg gelijk gebleven, waardoor er nauwelijks iets veranderd hoefde te worden aan het leidingwerk: wat resulteerde in een besparing op arbeidskosten en tijd. Een win-win situatie dus!

Ook jouw droombadkamer realiseren zonder zorgen? Ontdek onze (gratis) pakketten.

Bekijk pakketten