Jouw unieke badkamerontwerp

Wij maken jouw droombadkamer voor maximale ontspanning

Je struint heel internet af, op zoek naar flink wat inspiratie en de laatste badkamertrends. Maar om echt iets vinden wat binnen jouw huis past, waarmee jij vervolgens zelf naar een sanitairwinkel kan gaan. Nee, dat is nog een brug te ver. Om over alle technische moeilijkheden nog maar niet te spreken. Want wat als ik mijn douche graag op een andere plek wil? Hoe zit dat dan met mijn waterafvoer? En wat betekent dat dan voor de rest van de indeling? 

Wist je dat er vaak door een herindeling een totaal andere ruimte ontstaat? Dat is waar onze expertise komt kijken.

Badkamer Laten Ontwerpen, Badkamer op maat
badkamerontwerp_badkamer op maat

Een volledig badkamerontwerp op maat

Mijn naam is Laura en met BK-ontwerp ontwikkelen we een volledig badkamerontwerp op maat: volledig aangepast op jouw wensen, naar jouw te besteden budget en rekening houdend met de bijbehorende technische aspecten. Bovendien kun je het materiaal ook bij ons bestellen, dus geen gedoe met ingewikkelde lijsten bij de bouwmarkt. Persoonlijk, adequaat en vooral kwalitatief. Barry heeft ervaring in de installatiebranche en hierdoor is het snel schakelen en bovendien betrouwbaar, want hij weet als geen ander wat wel en niet mogelijk is. Laura is daarentegen het creatieve brein en denkt graag met je mee om een bijzonder en eigentijds ontwerp te maken!

 

In 4 stappen naar jouw droombadkamer

Leuk, we gaan kennismaken! De afspraak kan bij jouw thuis plaatsvinden of via een videocall. Afhankelijk van het gekozen pakket. Dit gesprek staat in het teken van het bespreken van de wensen, de stijl en het budget.

Voor de afspraak vragen we je om de afmetingen en de huidige indeling (indien van toepassing bij renovatie) aan ons door te geven.Daarnaast horen we graag wat jouw stijl en smaak is. Met deze informatie kunnen wij alvast een globaal ontwerp maken.

Nadat we alle nodige informatie bij jou hebben opgehaald, gaan wij aan het werk. Wij gaan aan de slag met het ontwerp van jouw droombadkamer. Dit ontwerp ontvang je per mail. Vervolgens hebben we telefonisch contact over het het ontwerp en heb jij de mogelijkheid om feedback te geven (afhankelijk van het gekozen pakket). Deze feedback zullen wij doorvoeren, waarbij we met een nieuw ontwerp bij jou terugkomen.

Bestellen maar! Wij bieden de mogelijkheid om jou compleet te ontzorgen in het bestellen van alle tegels en het sanitair. Een groot voordeel hiervan is dat we goede contacten hebben met leveranciers en op die manier voor scherpe prijzen kwaliteitsproducten kunnen laten leveren. En het allermooiste is: bij pakketoptie medium en premium krijg je 199 euro korting op de aanschafwaarde van het voorgestelde sanitair.

Voor tegels en sanitair hebben wij samenwerkingen met meerdere onafhankelijke leveranciers. Daarnaast kan onze vaste meubelmaker van Böhmer Project zorgen voor op maat gemaakte oplossingen. Hiervoor kun je een vrijblijvend offerte voor zowel sanitair als tegels verwachten.

Nu jouw droombadkamer is uitgedacht, kunnen we overgaan op realisatie. De installatie kun je laten uitvoeren door jouw eigen vertrouwde installateur. Mocht je geen vakman in jouw omgeving kennen, dan kunnen wij, afhankelijk van jouw regio, er een aanbevelen.

Drie pakketten

Om aan ieders wensen te voldoen hebben we speciaal drie pakketten samengesteld. Waarbij we in de basis en medium variant graag online met je kennismaken. In de basisvariant ontwerpen ontwikkelen we een 2d badkamerontwerp. Waarbij we in de medium variant een compleet 3d badkamerontwerp voor je ontwikkelen.

En wat nog het allermooiste is: je kunt de investering voor een van de pakketten gelijk weer herinvesteren. Voor het medium en premium pakket geldt namelijk dat je 199 euro korting krijgt op de aanschafwaarde van het voorgestelde sanitair.

Gratis ontwerp

0

-

Weet je al vrij goed wat je wil en zoek je vooral iemand die het voor jou kan uittekenen en daarin nog het laatste benodigde advies kan verwerken? Dan past dit pakket bij jou! Binnen dit pakket maken we een tekening van de indeling van jouw toekomstige badkamer. Zo heb jij precies inzicht in wat er in jouw badkamer past.

 • Online advies
 • Een 2d badkamerontwerp
 • Een compleet samengestelde offerte
 • Bestellen sanitair en tegels
Aanvragen

3D badkamerontwerp

199

eenmalig

Je wilt graag op weg geholpen worden bij jouw nieuwe badkamer. Hierbij wordt je graag tot in de details geadviseerd. Denk hierbij aan de juiste indeling en de materiaal- en kleurkeuze.  

 • Online advies
 • Een 3d badkamerontwerp
 • Inclusief 1 correctieronde
 • Een compleet samengestelde offerte
 • Berekening hoeveelheid tegels
 • Bestellen sanitair en tegels
 • *Ontvang €199 cashback korting op je sanitairbestelling.
Aanvragen

Compleet advies aan huisMeest gekozen

599

eenmalig

Dit is hét pakket voor jou als je een totaal nieuwe badkamer wilt realiseren en veel keuzes moet maken. Daarvoor komen we speciaal bij jou thuis, wanneer je in een van de ons aangegeven plaatsen woont. Scheelt jou een hoop tijd en geeft ons de mogelijkheid om jouw stijl en wensen goed in kaart te brengen.

 • Advies aan huis
 • Een 3d badkamerontwerp
 • Inclusief 3 correctierondes
 • Een compleet samengestelde offerte
 • Berekening hoeveelheid tegels
 • Bestellen sanitair en tegels
 • *Ontvang €199 cashback korting op je sanitairbestelling.

Aanvragen

Verschil tussen 2D of 3D badkamerontwerp

2d staat voor tweedimensionaal. Een 2d ontwerp is eigenlijk plat, net zoals een tekening op papier. Bij dit badkamerontwerp kun je dus denken aan een gedetailleerde indeling van jouw badkamer. Bij een 3d ontwerp duik je echt de diepte in. Hierbij kijken we niet alleen naar de indeling, maar geven we de badkamer ook echt vorm. Hierbij denken we dus ook mee in de interieurstijl van jouw badkamer. Vervolgens krijg jij een digitaal ontwerp, waarbij je ook daadwerkelijk een kijkje kan nemen in jouw toekomstige badkamer.

Wij hebben heel veel gehad aan het advies van Laura. Ze houdt rekening met alle wensen en vereisten en gaf ook nog eens passend advies binnen ons budget.

Chris

Het is super fijn om met Laura samen te werken. Toen wij onze badkamer wilden verbouwen stuitten we op veel mogelijkheden en soms lastige keuzes. Dan is het fijn om Laura er bij te hebben, die vanuit haar expertise mee kan kijken en ons kan adviseren.

Astrid

Wij hebben enorm veel aan het advies van Laura gehad en hebben alles 1:1 overgenomen. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij met onze nieuwe badkamer.

Heleen

Veelgestelde vragen

Kan ik nog bijkomende kosten verwachten naast de bovengenoemde pakketprijzen?

Nee, de kosten zoals hierboven vermeld zijn ook echt de definitieve prijzen. Dus geen onverwachte verrassingen. En wat mooi is, is dat je bij het tweede en derde pakket deze investering weer kunt herinvesteren. Je krijgt namelijk 199 euro cashback korting op je sanitairbestelling.

Ik heb een aparte toiletruimte die ik graag mee wil nemen in het ontwerp, is dat mogelijk?

Het ontwerp van jouw toiletruimte nemen we graag mee. Dit is mogelijk tegen een meerprijs van 99 in combinatie met een van bovenstaande pakketten.

Hoe werkt de 199 euro korting op het voorgestelde sanitair?

In het tweede en derde pakket geef ik ook concrete opties voor het sanitair en de tegels. Mocht jij deze items aanschaffen, dan ontvang jij 199 cashback korting. Vaak wordt er in eerste instantie gedacht dat het hierbij gaat om behoorlijk prijzig sanitair. Maar niets is minder waar. Ik werk samen met een sanitairwinkel met items in een normale prijsklasse en bereken daarover geen enkele (extra) marge. Hierdoor kun je het advies in het medium pakket dus ook als ‘gratis’ zien.

Ja, ik wil mijn droombadkamer realiseren zonder zorgen.

Nu aanvragen