Goedkope badkamer

Goedkope Badkamer

U struint heel het internet af, op zoek naar flink wat inspiratie en de laatste badkamertrends.

Maar om echt iets vinden wat binnen uw huis én budget past, waarmee u vervolgens zelf naar een sanitairwinkel kan gaan. Nee, dat is nog een brug te ver.
Om over alle technische moeilijkheden nog maar niet te spreken.
Want hoe creëert u een luxe badkamer met een minimaal budget? Zonder in te leveren op kwaliteit? 

Hierbij kan ik u helpen! Ik maak een ontwerp van uw badkamer en neem u mee in de wereld van sanitair en zorg dat u met een klein budget uw droombadkamer kan realiseren.

Klik hieronder om meer te weten over onze pakketten! Hierbij is pakket Basis zelfs gratis.

Pakketten & Prijzen
Stap 1:
Kennismaken

Ik kom bij u thuis (pakket Premium) of we bellen via een videocall.

Stap2:
Ontwerpen

Ik ga aan de slag met het ontwerp van uw badkamer.

Stap 3:
Bestellen

Bestellen van al het sanitair en tegels.

Stap 4:
Installatie

Installatie door uw eigen installateur.

Een badkamerontwerp voor ieder budget

Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een eigen badkamer samen te stellen. Zeker als u vast zit aan een bepaald budget. Wat ik vaak om mij heen zie gebeuren is dat door gebrek aan (technische) kennis en oneindige keuzemogelijkheden verkeerde keuzes worden gemaakt. Wat uiteindelijk resulteert in het maken van onnodige kosten.

Bovendien kunt u het materiaal ook bij ons bestellen, dus geen gedoe met ingewikkelde lijsten bij de bouwmarkt. Vaak wordt er in eerste instantie gedacht dat het hierbij gaat om behoorlijk prijzig sanitair.
Maar niets is minder waar. Ik werk samen met een sanitairwinkel met items in een normale tot goedkope prijsklasse en bereken daarover geen enkele (extra) marge.

Neem contact op voor meer informatie!

Ja, ik een goedkope badkamer regelen zonder zorgen.

Nu aanvragen

Wij hebben heel veel gehad aan het advies van Laura. Ze houdt rekening met alle wensen en vereisten en gaf ook nog eens passend advies binnen ons budget.

Chris

Het is super fijn om met Laura samen te werken. Toen wij onze badkamer wilden verbouwen stuitten we op veel mogelijkheden en soms lastige keuzes. Dan is het fijn om Laura er bij te hebben, die vanuit haar expertise mee kan kijken en ons kan adviseren.

Astrid

Wij hebben enorm veel aan het advies van Laura gehad en hebben alles 1:1 overgenomen. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij met onze nieuwe badkamer.

Heleen

Veelgestelde vragen

Kan ik nog bijkomende kosten verwachten naast de bovengenoemde pakketprijzen?

Nee, de kosten zoals hierboven vermeld zijn ook echt de definitieve prijzen. Dus geen onverwachte verrassingen. En wat mooi is, is dat u bij het PLUS en PREMIUM pakket deze investering weer kunt herinvesteren. Je krijgt namelijk 199 euro cashback korting op de aanschafwaarde van het voorgestelde sanitair.

Ik heb een aparte toiletruimte die ik graag mee wil nemen in het ontwerp, is dat mogelijk?

Het ontwerp van uw toiletruimte neem ik graag mee. Dit is mogelijk tegen een meerprijs van 99 in combinatie met een van bovenstaande pakketten.

Hoe werkt de 199 euro korting op het voorgestelde sanitair?

In pakket PLUS en PREMIUM geef ik ook concrete opties voor het sanitair en de tegels. Mocht u deze items aanschaffen, dan ontvang u 199 euro korting. Vaak wordt er in eerste instantie gedacht dat het hierbij gaat om behoorlijk prijzig sanitair. Maar niets is minder waar. Ik werk samen met een sanitairwinkel met items in een normale prijsklasse en bereken daarover geen enkele (extra) marge. Hierdoor kun u het advies in het PLUS pakket dus ook als ‘gratis’ zien.