Badkamer ontwerpen

Een uniek badkamerontwerp voor uw droombadkamer

Het ontwerpen van een badkamer kan een lastig proces zijn waarbij talloze keuzes overwogen moeten worden, rekening houdend met ieder budget. Met onze expertise en kennis van merken, sanitair, tegels, badkamermeubels, -verlichting, materialen, kleuren en toepassingen kunnen wij u goed van dienst zijn bij het ontwerpen van uw badkamer. Wij nemen deze taak graag van u over.

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis die praktisch moet zijn, maar ook een plek is voor persoonlijke verzorging en ontspanning. Het is een plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Daarom staan uw wensen en behoeften voorop bij het ontwerpen van uw eigen badkamer.

Wilt u een grote of kleine badkamer ontwerpen? Onze expertise zorgt ervoor dat u een unieke badkamer krijgt met een persoonlijke touch. Of het nu gaat om een regendouche, een ligbad, een jacuzzi, een sauna of een wellness ruimte; het moet zo ontworpen zijn dat het een plek wordt waar u zich volledig thuis voelt.

Grijze tegels, Beton Cire, meubel op maat

Altijd een badkamerontwerp met persoonlijk advies en ontwerp 2D- of 3D 

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten. Hierbij maakt u zelf de keuze of u een 2D- of een 3D badkamerontwerp wenst. Welk pakket u ook kiest: u kunt vooraf uw wensen en behoeften met ons bespreken. Wij maken daarnaast een visuele weergave van het ontwerp van de badkamer. Zo weet u van tevoren hoe uw toekomstige droombadkamer eruit komt te zien.

Wij hebben al voor tientallen woningen prachtige badkamerontwerpen mogen maken. Deze kunt u bekijken in ons portfolio. Bij ons staan maatwerk en een persoonlijke benadering voorop. In vier eenvoudige stappen gaat u van een idee naar werkelijkheid en wordt uw nieuwe badkamer gerealiseerd.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Kennismaking met elkaar

Ons eerste gesprek staat in het teken van uw wensen en stijl voor de nieuwe badkamer. Vóór de afspraak is het van belang dat wij elkaar al kort even spreken voor de afmetingen en huidige indeling van uw badkamer.

Badkamerontwerp laten maken

Gratis badkamerontwerp advies

Bij het pakket ‘gratis ontwerp’ weet u al vrij duidelijk welke elementen en in welke stijl u deze terug wilt laten komen in uw badkamer. Wij kunnen u voorzien van benodigd advies en een 2D badkamerontwerp laten maken met offerte.

Online 3D ontwerp

Wanneer u het wat lastiger vindt om beslissingen te nemen voor uw eigen badkamerontwerp, kunt u zich laten adviseren door ons. Wij verzorgen op maat gemaakt advies omtrent materiaalkeuze, stijl en indeling van uw toekomstige droombadkamer. Hiervan maken wij een 3D badkamerontwerp (incl. 1 revisie) met offerte.

Advies aan huis – badkamer ontwerpen

Bij het pakket ‘advies aan huis’ komen wij bij u thuis om u te voorzien van compleet persoonlijk advies, waarbij wij rekening houden met uw stijl en wensen. Dit zetten we om in een 3D badkamerontwerp dat u toegestuurd krijgt. Aan de hand van uw feedback passen wij het ontwerp  volledig naar wens aan.

*Voor een totaaloverzicht van de verschillende soorten badkamer ontwerpen, bekijk onze pakketten

Bestellen van de materialen

Tijd om uw droombadkamer te bestellen. U kunt ervoor kiezen om aan de hand van ons ontwerp zelf uw tegels en sanitair te bestellen, maar wij kunnen deze zorg ook uit handen nemen. In dat geval nemen wij contact voor u op met goede leveranciers waar u van op aan kunt.

Voor de tegels, meubels en het sanitair werken wij samen met diverse leveranciers. U ontvangt van ons een offerte voor sanitair en tegels. Wenst u een meubel op maat dan wordt deze uitgevoerd door onze vaste meubelmaker conform het 3D-ontwerp.

Installatie van de materialen

De laatste stap is het gemaakte ontwerp werkelijkheid laten worden met de installatie door uw eigen installateur.