Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Wij ontwerpen graag uw badkamer. Met onze expertise en kennis van merken, sanitair, tegels, badkamermeubelen, -verlichting, materialen, kleuren en toepassingen kunnen wij u goed van dienst zijn bij het ontwerpen van uw badkamer.

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis die praktisch moet zijn maar ook een plek voor persoonlijke verzorging en ontspanning.

Of het nu gaat om een regendouche, een ligbad, een jacuzzi, een sauna of een wellness ruimte; er moeten keuzes worden gemaakt zodat de badkamer een plek is waar u zich volledig thuis voelt.

Badkamer 3D-ontwerp

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een 3D-ontwerp op maat voor u maken zodat u weet hoe uw toekomstige badkamer er uit komt te zien.

Wij hopen dat u door het bezoek aan onze website inspiratie heeft opgedaan en het ontwerp van uw badkamer aan ons wilt uitbesteden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036-8486365 maar u kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Wij beginnen met ontwerpen nadat wij eerst telefonisch contact hebben gehad en van u de afmetingen, de huidige indeling van de ruimte en welke stijl uw smaak is hebben vernomen. Met deze informatie kunnen we alvast globaal een 3D-ontwerp maken.

Vervolgens komen wij bij u thuis zullen wij een video van ons 3D-ontwerp, met het effect van Virtual Reality, aan u presenteren. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw toekomstige badkamer eruit kan komen te zien en kunt u aangeven wat u wel of niet mooi vindt.

Verder zullen we tijdens de afspraak uw wensen en budget bespreken zodat we alle gegevens hebben om een passend 3D-ontwerp te maken.

Daarna ontvangt u van ons uw 3D-ontwerp per e-mail. Vervolgens hebben wij telefonisch contact over het ontwerp en of er nog wijzigingen gewenst zijn. Deze wijzigingen zullen eenmalig kosteloos aangepast worden waarna u een nieuw 3D-ontwerp ontvangt.

U kunt ervoor kiezen om aan de hand van het 3D-ontwerp en berekening van de tegels zelf uw sanitair en tegels te bestellen (pakket 1).

Wij kunnen u deze zorg ook uit handen te nemen (pakket 2). Dat biedt naast het gemak nog meer voordelen. Door onze goede contacten met leveranciers kunnen wij u voor scherpe prijzen kwaliteitsproducten leveren.

Voor de tegels hebben wij bijvoorbeeld een goede samenwerking met Tegelexpert op Urk waar de tegels zijn te bezichtigen in de showroom. Daarnaast voert onze meubelmaker van Böhmer Project de werkzaamheden conform ons 3D-ontwerp uit. U ontvangt van ons een scherpe offerte voor sanitair, tegels en installatiewerkzaamheden.

De installatie kunnen wij voor u laten uitvoeren door één van onze installateurs. Uiteraard kunt u de installatie ook zelf (laten) uitvoeren.

Als wij de installatie voor u uitvoeren plannen wij dat met u in en zorgen wij er voor dat alles volgens ons ontwerp geïnstalleerd wordt.