Badkamer ontwerpen Zeewolde

Een nieuw badkamerontwerp bij u thuis in Zeewolde

Een badkamerrenovatie begint met een ontwerp. Een badkamer laten ontwerpen in Zeewolden kan eenvoudig door BK Ontwerp. Het ontwerpen en renoveren van een badkamer is een groot project. Tijdens dit project dienen continu keuzes gemaakt te worden voor onder andere de stijl en kleuren. Bovendien moet er rekening gehouden worden met het beschikbare budget. Wij kunnen deze zorgen uit handen nemen door u te helpen met de aanpassing of renovatie van uw toekomstige badkamer. Dankzij onze expertise in het ontwerpen van badkamers, met daarbij onze kennis van goed sanitair en tegels, bent u van goede kwaliteit voorzien.

De badkamer is een ruimte in huis die goed ontworpen moet zijn, omdat het een plek is van persoonlijke verzorging en ontspanning. Een ruimte waar u volledig tot rust kan komen, Om die reden staan uw wensen en behoeften centraal bij de aanpassing, renovatie en het ontwerp van uw badkamer in Zeewolde.

Grijze tegels, Beton Cire, meubel op maat

Uw ideale badkamer ontwerpen met persoonlijk advies en een 2D- of 3D-ontwerp

Met ons samenwerken betekent persoonlijk advies en maatwerk. Op basis van uw input maken wij een 2D- of 3D-ontwerp voor uw ideale badkamer. Vanzelfsprekend worden al uw wensen en behoeften meegenomen in het ontwerp.

Tientallen huishoudens in Zeewolde zijn enorm gelukkig met het ontwerp van hun nieuwe badkamer. Bekijk deze succesvolle projecten in ons portfolio. U bent slechts 4 stappen verwijderd van uw droombadkamer.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Stappenplan: van 2D- of 3D-badkamerontwerp naar uw nieuwe badkamer

Elkaar leren kennen

Ons avontuur naar uw ideale badkamer start met kennismaken, telefonisch of face-to-face. Voor de afspraak hebben wij kort contact over de huidige indeling van uw badkamer en de afmetingen ervan. Dit gesprek staat volledig in het teken van uw verwachtingen en stijlen voor de toekomstige badkamer.

Gratis advies voor badkamerdesign

 

Heeft u al een concreet beeld over de elementen en stijlen voor uw toekomstige badkamer? Wij bieden een gratis ontwerp aan. Hiernaast ontvangt u persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte voor de kosten.

 

3D-badkamerontwerp

 

Bent u degene die graag op weg geholpen wordt met uw nieuwe badkamer? Dan is het pakket ‘3D-badkamerontwerp’ geschikt. U krijgt persoonlijk, op maat gemaakt advies, over onder andere materiaalkeuze, indeling en stijl voor uw droombadkamer. Op basis van uw input en onze gesprekken volgt het 3D-badkamerontwerp. Deze is voorzien van één correctieronde met complete offerte.

 

Badkamer-advies in Zeewolde

 

Het pakket ‘advies aan huis’ bestaat uit een 3D-badkamerontwerp dat wordt gemaakt aan de hand van ons gesprek bij u thuis. Het komt met compleet persoonlijk advies, waarbij rekening gehouden wordt met uw stijlen en behoeften. Dit 3D- badkamerontwerp met persoonlijke touch wordt via de mail gestuurd waarna het telefonisch of via videocall wordt besproken. Vervolgens verwerken wij eventuele feedback voor het definitieve ontwerp.

*Een compleet overzicht van de verschillende badkamer ontwerpen vindt u bij onze pakketten.

Bestellen van de materialen

Nu het unieke ontwerp van uw badkamer afgerond is, wordt het tijd om deze te bestellen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen door het sanitair en tegels via onze partners te bestellen. U kunt er echter ook voor kiezen om dit zelf te bestellen: aan u de keuze.

Wij werken nauw samen met diverse leveranciers van tegels, meubels en andere materialen voor uw droombadkamer. Mocht er maatwerk aan te pas komen, dan wordt deze uitgevoerd door onze vaste meubelmaker.

De laatste stap in het realiseren van uw badkamer is de installatie. Dit kan zeer eenvoudig met uw eigen, vertrouwde installateur.