Badkamer ontwerpen Nijkerk

Op maat gemaakt badkamerontwerp in Nijkerk voor uw droombadkamer

Een badkamerontwerp laten maken in Nijkerk kan zeer voordelig en volledig op maat bij BK Ontwerp. Een badkamerontwerp laten maken is een verstandige zet voordat u aan de verbouwing begint. De renovatie van de badkamer kan namelijk een lastig proces zijn. Er zullen talloze keuzes overwogen moeten worden in het ontwerp, waarbij u ook rekening moet houden met het budget. Laat ons deze zorgen uit uw handen nemen en u helpen met het ontwerp van uw nieuwe badkamer. Voor badkamer inspiratie in Nijkerk of andere plekken in Nederland, kunt u ons gratis magazine aanvragen.

Wij hebben ervaring met regendouches, ligbaden, jacuzzi’s, sauna’s en meer. Deze kunnen wij perfect verwerken in uw badkamerontwerp. Voor ons is het belangrijk dat de badkamer een plek is waar u kunt relaxen en tot uzelf kunt komen. Om die reden staan uw smaken en voorkeuren voorop bij het maken van het ontwerp voor uw badkamer.

Grijze tegels, Beton Cire, meubel op maat

Een 2D- of 3D -ontwerp voor uw toekomstige badkamer in Nijkerk

Bij ons staan persoonlijke begeleiding en advies voorop. Ongeacht welk pakket u ook kiest, u kunt rekenen op kwaliteitsservice bij ons. Wij nemen de tijd voor u. Zo wordt uw badkamer renovatie een leuk avontuur in plaats van een hoop gedoe en stress.

U kunt kiezen voor een 2D- of een 3D-badkamerontwerp. Bij het laatste heeft u nog de keuze voor het standaard 3D-pakket of het uitgebreidere pakket, waarbij wij bij u thuis in Nijkerk langskomen. Aan de hand van uw input maken wij een visuele weergave van uw toekomstige badkamer. 

Tientallen huishoudens in Nijkerk zijn u voorafgegaan in het laten ontwerpen van hun nieuwe badkamer. De resultaten hiervan vindt u in ons portfolio. Met name ons maatwerk en persoonlijke touch vallen in de smaak.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Kennismaken met elkaar

Allereerst is het belangrijk dat wij kennis maken met elkaar. Tijdens dit gesprek laat u weten wat u verlangt voor uw nieuwe badkamer, samen met de stijl en kleuren. Voordat wij aan de slag kunnen hebben wij de afmetingen en huidige indeling van uw badkamer nodig. Deze gegevens vragen we van tevoren bij u op.

Badkamerontwerp in Nijkerk maken

Gratis advies met een 2D-badkamerontwerp

Wanneer u al redelijk concreet weet wat u wilt, kunt u bij ons een gratis 2D-badkamerontwerp laten maken. Hierbij geven wij extra adviezen en een op maat gemaakte offerte. Zo kunt u gelijk aan de slag met de renovatie van uw badkamer.

Badkamerontwerp in 3D

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag goed geïnformeerd worden over de te maken keuzes? Wij nemen u graag bij de hand en begeleiden u in dit proces. U kunt onder andere rekenen op persoonlijk advies omtrent de indeling van uw badkamer, de materiaalkeuze en de stijl. Aan de hand van uw keuzes maken wij een 3D-badkamerontwerp, met compleet samengestelde offerte. Hierin staat onder andere hoeveel tegels u nodig heeft en hoeveel uw badkamer zal gaan kosten.

Badkamerontwerp met advies aan huis

Het meest uitgebreide pakket is het 3D-badkamerontwerp waarbij wij aan huis komen om alles met u door te spreken. Uw input vormt de basis voor dit 3D-ontwerp. Waar nodig krijgt u van ons advies  en sparren we over belangrijke overwegingen. We nemen de tijd om alles rustig met u door te nemen. We leveren aan de hand van alle input een op maat gemaakt 3D ontwerp aan. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Dan passen we het ontwerp aan met behulp van uw feedback.

*Een volledig overzicht vindt u op onze pagina met pakketten.

Bestellen van materialen

De één na laatste stap is het bestellen van het sanitair, de tegels en de meubels. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen of dat wij dit voor u doen. In het laatste geval hoeft u zich nergens meer druk om te maken.

Wij werken alleen samen met leveranciers, producenten en dienstverleners waar u op kunt vertrouwen. Zo ontvangt u producten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Stap 3 wordt afgesloten met een offerte voor sanitair, tegels en montagewerkzaamheden van uw toekomstige badkamer.

Installatie badkamer

Op dit moment bent u slechts één stap verwijderd van uw droombadkamer, want de nieuwe badkamer hoeft alleen nog geplaatst te worden. De montage kan uitgevoerd worden door installateurs in regio Nijkerk. Mocht u dit willen, dan plannen wij de afspraak op een geschikt tijdstip in. Zoals u kunt verwachten wordt de badkamer geïnstalleerd geheel volgens ontwerp. Het is ook mogelijk om de installatie zelf uit te (laten) voeren.