Badkamer ontwerpen Harderwijk

Uw badkamer laten ontwerpen in Harderwijk

Bij het verbouwen of renoveren van een badkamer komt veel kijken. De eerste stap is wellicht een badkamer laten ontwerpen in Harderwijk. Naast het ontwerp moet u rekening houden met het budget, de stijl, passend meubilair en de beste materialen. Wij ontzorgen hierin met onze brede expertise. Met jarenlange ervaring in techniek, montage en interieurstyling bieden wij u de helpende hand.

Een badkamer renovatie begint bij een goed ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van 2D- en 3D-badkamerontwerpen. Bij ons kunt u rekenen op een uniek design en een persoonlijk ontwerp, dat geheel voldoet aan uw wensen.

Het belangrijkste voor ons is dat u ervan overtuigd bent dat wij uw droombadkamer tot leven brengen. Om dit bereiken nemen wij u mee in alle stappen van het proces. Door voortdurend te sparren en te overleggen komen wij samen tot het design van uw toekomstige badkamer.

Grijze tegels, Beton Cire, meubel op maat

2D of 3D-badkamerontwerp met persoonlijk advies

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van 2D- en 3D-badkamerontwerpen in Harderwijk. Het 2D-badkamerontwerp is een gratis service die wij aanbieden. De (online) 3D-badkamerontwerpen zijn betaalde opties. Ongeacht voor welk pakket u ook kiest: bij alle pakketten staat persoonlijke begeleiding en advies voorop. Wij werken namelijk vanuit een oogpunt waarbij u centraal staat. Aan de hand van de input die u geeft maken wij het gewenste design, waar u vervolgens nog feedback op kunt geven.

Wij hebben meerdere huishoudens in Harderwijk mogen voorzien van een nieuw badkamerontwerp. In slechts vier stappen bent u ook trotse eigenaar van een nieuwe badkamer.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Kennismaken met elkaar

Allereerst gaan wij ons samen oriënteren op uw toekomstige badkamer. Tijdens een videocall of een gesprek bij u thuis bespreken wij uw wensen, de stijl en het budget. Ook bespreken wij kort de huidige indeling van uw badkamer en de afmetingen ervan.

Gratis 2D-badkamerontwerp

Het 2D-badkamerontwerp is bedoeld voor mensen die een duidelijk beeld hebben van hun toekomstige badkamer, maar die wel advies kunnen gebruiken op het gebied van budget en design. Dankzij het 2D-ontwerp weet u precies wat er allemaal in uw toekomstige badkamer past en hoeveel dit zal gaan kosten. Het ontwerp komt namelijk inclusief offerte voor sanitair en tegels.

Online 3D-ontwerp

Het 3D-badkamerontwerp bieden wij aan in twee opties: het online pakket of via advies aan huis. Het online 3D-badkamerontwerp is aan te raden voor degene die het moeilijker vindt om beslissingen te nemen in het design van de badkamer. Wij voorzien u met raad over onder andere materiaalkeuze, kleur, stijl en indeling. Aan de hand van uw feedback creëren wij een 3D-badkamerontwerp inclusief één correctieronde en een compleet samengestelde offerte.

*Een volledig overzicht van alle soorten badkamer ontwerpen vindt u onder onze pakketten.

De materialen bestellen

Met een afgerond design zijn we klaar voor de volgende stap: de badkamer kopen in Harderwijk. U heeft de vrije keuze om volgens het ontwerp zelf uw tegels en sanitair te bestellen of dat u het ons laat doen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Wij werken samen met kwaliteitsleveranciers die de beste producten verkopen, tegen aantrekkelijke prijzen. Ook maatwerk projecten voor badkamermeubels zijn mogelijk door onze samenwerking met een gerenommeerde meubelmaker.

Installatie van de materialen

De laatste stap voordat u gebruik kunt maken van de badkamer is de installatie. Dit kan eenvoudig met uw eigen vertrouwde installateur in Harderwijk.